Πέμπτη 1 Οκτωβρίου 2015

Freerunning στην Σαντορίνη

Θεωρείται το πιο πολυφωτογραφημένο νησί του πλανήτη αλλά και ο επίγειος παράδεισος της ελίτ του freerunning. Όταν η τέχνη της κίνησης προσγειώνεται σε έναν από τους πλέον διάσημους ταξιδιωτικούς προορισμούς, δύσκολα μπορεί κανείς να αντισταθεί σε αυτές τις μαγικές εικόνες.

Αυτή την εβδομάδα, οι κορυφαίοι freerunners του κόσμου, προσγειώνονται στα λευκά σπίτια και τα γραφικά σοκάκια της Σαντορίνης.



Συμπληρωματικά με τους χιλιάδες τουρίστες που βρίσκονται στο νησί, οι αθλητές παγκοσμίου κλάσης κατέφθασαν στο φημισμένο Κυκλαδίτικο νησί και οι εικόνες είναι πιο εντυπωσιακές από ποτέ.


Ο local freerunner Δημήτρης Κυρσανίδης, ο Pavel Petkuns από τη Λετονία και ο Γερμανός Jason Paul εξερεύνησαν, όπως μόνο εκείνοι ξέρουν, τα κατάλευκα κτίσματα του νησιού, αλλά και την πισίνα του γνωστού ξενοδοχείου Santorini Secret, λίγες μέρες πριν τον πλέον αναμενόμενο freerunning αγώνα της χρονιάς.


Το Red Bull Art of Motion επιστρέφει το Σάββατο 3 Οκτωβρίου στη φυσική του έδρα, τη Σαντορίνη, αλλάζοντας για πρώτη φορά πίστα, από το Φηροστεφάνι στην Οία. Οι 18 κορυφαίοι freerunners είναι έτοιμοι να επιδοθούν στις καλύτερες φιγούρες τους, κλέβοντας για λίγο, τη λάμψη του πλέον φημισμένου ηλιοβασιλέματος στη βορειοδυτική άκρη του νησιού.


Δες το event LIVE: Ο αγώνας, θα μεταδοθεί ζωντανά από το redbullartofmotion.com και το Red Bull TV στις 16:00, στις 3 Οκτωβρίου. Το Red Bull TV είναι διαθέσιμο σε τηλεοράσεις με πρόσβαση στο internet, κονσόλες gaming, κινητά και άλλα. Για πλήρη λίστα με τις υποστηριζόμενες συσκευές πήγαινε στο about.redbull.tv.

Πηγή: http://www.redbull.com/